La seu del CEESC a Barcelona acull l'exposició fotogràfica: "La cara B de les xarxes socials", sorgida arran d'un concurs organitzat per la Fundació Hospital de Dia Nou Barris, amb la col·laboració dels hospitals de dia de salut mental de Catalunya.

El concurs té com a objectiu fer valer la capacitat creativa dels nois i noies atesos als hospitals de dia de salut mental. En aquesta edició, s'ha demanat que expressessin el que senten en relació amb les xarxes socials.

"La cara B de les xarxes socials" ens fa reflexionar sobre l'ús que donem a les xarxes socials i com nosaltres mateixos ens hi mostren. En aquesta exposició hi han participat un petit nombre de joves, però tenim clar que les seves fotografies i les seves reflexions representen, en gran mesura, a la majoria de joves d'avui en dia. Sense dubte la qüestió principal que se'ns en ve al cap amb aquesta exposició és “Per què no som nosaltres mateixos en les xarxes socials?" "A qui volem seduir pretenent ser alguna cosa que no som?”

Us convidem a visitar aquesta exposició i a reflexionar tant com nosaltres, estem segurs que aquests nois i noies amb les seves fotografies us transmetran preguntes que potser mai us havíeu qüestionat.

L'exposició es podrà veure a la seu del CEESC a Barcelona en horari d'atenció al públic.

>>Més informació sobre aquest projecte.

 

Notícia escrita per Marina Fernández, estudiant d'Educació Social a la URL, en pràctiques al CEESC.