Un any més, el CEESC participa al Cicle de Conferències de la Comissió Intercol·legial de Sèniors que ja va per la desena edició.

En aquest X Cicle de conferències podrem assistir a xerrades organitzades pels diferents col·legis professionals que formen part de la Comissió, de la mà d’experts de la temàtica de la qual es parlarà. Aquest any el cicle consta de 12 sessions, de temàtiques molt diferents com ara envelliment saludable, reforma en el sistema de pensions o intel·ligència artificial.

El cicle el va inaugurar el CEESC el passat 3 d’octubre, en el marc dels actes del Dia Internacional de l'Educació Social. La conferència, titulada “Polítiques de suport a la parentalitat positiva, en especial famílies amb fills i filles de 0 a 3 anys”, va anar a càrrec d’Anna Escobedo, doctora en Sociologia i llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i investigadora especialitzada en polítiques familiars. S'hi va parlar sobre la Llei de famílies i sobre els canvis que proposa pel que fa a l’atenció a les famílies i a la infància de 0-3 anys, sobre les seves obligacions i els seus drets, així com de les obligacions de les administracions cap a elles.

>>Consulta el programa sencer de conferències en aquest enllaç.