Educa amb l’Art és un cicle de formacions adreçades a professionals de l'acció social i educativa que ensenya a enriquir, potenciar i donar una nova dimensió a la tasca com a educadors i educadores a través de les diferents disciplines artístiques. Quan l’art entra a la vida quotidiana, es nota! És un curs en arts escèniques, música i arts visuals per aprendre com la cultura pot ajudar-nos en el dia a dia.

Curs 2023 - 2024 - En òrbita

L'Educa amb l'Art és un sistema de cossos, equipaments i forces que orbiten al voltant de l'art i la cultura. Segons la física, l'òrbita és el moviment entorn d'un altre cos per efecte de la gravetat. Objectes i camps de matèria s'atreuen entre si per avançar plegats. Així succeeix al cosmos, al voltant del nucli d'un àtom o a la cavitat en el crani que s'allotja a l'ull.

Atretes per la força gravitacional de la dansa, la música, el teatre, les arts visuals, el disseny o la ciència, durant les sessions Educa amb l'Art traçarem diferents òrbites creatives per posar-nos en relació, conèixer-nos i celebrar-nos, mentre que ens desplacem pels universos quotidians a l'encontre d'eines i aprenentatges que ens aportin salut i connexió.

Des d'Educa amb l'Art ens proposen posar-nos en òrbita i llençar-nos a l'espai obert i desconegut, viatjar per un conjunt de formacions que conviden els nostres cossos a agafar aire i prendre distància, vibrar, flotar, expandir, confiar i traçar trajectòries col·lectives per mirar i anar més enllà.

Entrades gratuïtes per a membres del CEESC

Tenim 5 entrades gratuïtes per a cada sessió del nou curs de l’”Educa amb l’art” per a membres del CEESC. Per gaudir de la gratuïtat, poseu "CEESC" al final de l'apartat 'Per què vols fer aquest curs?' en el moment de fer la inscripció.

(¡) És molt important que, si us inscriviu a qualsevol dels cursos, hi aneu o, si més no, aviseu si no hi podeu anar. Les inscripcions són reduïdes i la vostra plaça podria anar a una altra persona interessada.

Les formacions Educa amb l'Art són de tipus pràctiques i dinàmiques, l'objectiu és que aprenem a utilitzar les arts en el nostre dia a dia però també elevem el nostre estat d'ànim i la nostra motivació.

Calendari de formacions

2023

2024

Tota la informació del curs 2023/2024

Més informació a la web d'Apropa Cultura