El CEESC i el TSCAT demanem que les administracions públiques facin polítiques públiques centrades en els drets i el benestar de les persones.

Les juntes territorials de Lleida del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya reclamem que el conjunt d’administracions públiques dissenyin i executin polítiques centrades en els drets i el benestar de les persones.

Aquesta setmana s’han reunit el president de la junta delegada del CEESC a Lleida, Albert Font-Tarrés, i la vicedegana del TSCAT a Lleida, Irene Gardeñes, juntament amb Jordi Baiget i Pau Capell, vocals del CEESC i del TSCAT, respectivament.

Les dues juntes territorials hem posat en comú la necessitat que millorin els canals de coordinació entre serveis, dispositius i administracions, facilitar cites prèvies i proporcionar que la ciutadania pugui fer gestions a través de serveis itinerants en diferents punts de la demarcació actualment desatesos.

El CEESC i el TSCAT coincidirem al Simposi estatal sobre Renda Bàsica que acollirà la Universitat de Lleida, el 24 i 25 de novembre.