Del 15 de juny al 15 de setembre de 2015, penja les teves imatges a Instagram amb les etiquetes #ES24h, #InstaCEESC i #educaciósocial i sigues una de les persones o entitats que guanyin la possibilitat d’il·lustrar el Calendari del CEESC 2016.

Pas 1:

Fes-te seguidor/a del perfil del CEESC a Instagram: instagram.com/ceesc_cat.

Pas 2:
Fes una fotografia que il·lustri el lema "Educa que fa fort".

Pas 3:
Penja-la a Instagram i etiqueta-la amb els hashtags #ES24h, #InstaCEESC i #educaciósocial i, preferentment, acompanya-la d’un text o reflexió.

El període de participació al concurs serà del 15 de juny al 15 de setembre.

“Educa que fa fort” serà el lema genèric que aglutinarà temàticament les fotografies, amb la intenció de visibilitzar la importància de l’actitud vital que el col·lectiu de professionals incorpora en la seva acció educativa diàriament. Ser educador/a, a banda d’una tasca professional, constitueix una forma d’entendre la vida, una mirada particular. Per tant, som educadors i educadores les 24 hores del dia i eduquem... perquè ens fa forts. Perquè també n'aprenem.

Hi haurà un total de 12 imatges premiades que il·lustraran un calendari 2016 col·laboratiu. El veredicte del jurat es farà públic el dia 25 de setembre a través de la web del CEESC i de les diferents xarxes socials on el CEESC és present. Les 12 persones guanyadores seran contactades preferentment via correu electrònic i convocades a la recollida del premi el dia 2 d’octubre.

Bases completes del 3r Concurs InstaCEESC.