El passat 19 de març en el marc de la I Convenció del Fòrum Social Metropolità es va presentar el manifest ‘Desplegar el model de col·laboració entre ajuntaments i entitats socials de la regió metropolitana. Per una acció social transformadora”.

El CEESC, com a membre del Fòrums Social Metropolità, és una de les entitats signants del document que expressa la voluntat de treballar d’acord a un model compartit de col·laboració basat en la participació de les entitats socials en la definició d’aquelles polítiques socials que les involucrin; en la contractació, en condicions justes, de serveis d’acció social que generin un impacte positiu mesurable en el benestar de la població, garantint unes condicions laborals dignes i de qualitat als treballadors i treballadores, i en la generació d’espais des d’on treballar la gestió compartida dels serveis entre l’ajuntament i les entitats socials.

>>Llegiu el Manifest "Desplegar el model de col·laboració entre ajuntaments i entitats socials de la regió metropolitana. Per una acció social transformadora".