El Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), conjuntament amb Social.cat, fem una crida als professionals de l'educació social. Davant la dificultat de trobar imatges que il·lustrin la valuosa tasca que realitzem, demanem la vostra col·laboració per aconseguir material gràfic que ajudi a visibilitzar la nostra feina.

Necessitem projectes i iniciatives que estiguin disposats a obrir-nos les portes perquè un fotògraf/a pugui captar imatges de qualitat que reflecteixin la feina dels educadors i les educadores socials.

Sabem que la confiança és fonamental, i per això, des del CEESC i Social.cat ens comprometem a:

  • Garantir que aquestes fotografies es faran amb el màxim respecte cap als participants i amb el compromís de preservar la seva dignitat. 
  • Si cal, oferir alternatives per evitar la identificació directa de les persones com, per exemple, fotografies d'esquena o sense mostrar els rostres.
  • Protegir la imatge de menors d'edat, facilitant la signatura dels documents corresponents de consentiment per part dels seus tutors o tutores legals.

Qui visitarà els espais de treball serà un fotògraf/a professional especialitzat en comunicació social i sensible al tracte ètic de les imatges.

Com a mostra d'agraïment, oferirem als professionals i projectes que ens obrin les portes, l'accés a les fotografies realitzades durant la sessió. Tenim la seguretat que aquestes imatges també seran útils per a les necessitats comunicatives i de difusió dels projectes.

Qui hi tingui interès, pot posar-se en contacte amb el CEESC al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Intentarem aprofitar el mes de juliol per fer les fotografies a les propostes triades.

Esperem la vostra resposta i estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Gràcies per la vostra col·laboració!

CEESC - Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
Social.cat