El 17 d’octubre, se celebra el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa. Enguany i com ja s’ha fet anteriorment, organitzacions de l’àmbit d’acció social, la pau, els drets humans i la cooperació ens unim per fer una acció conjunta en el marc de la campanya Pobresa Zero.

Aquesta vegada l’acció porta per lema “12 fronts en la lluita contra les desigualtats” i es concreta en una acció davant del Parlament de Catalunya per reclamar als nous representants institucionals polítiques que actuïn sobre les causes estructurals de les desigualtats amb l’objectiu d’afavorir la redistribució de la riquesa, oferir un marc real d’igualtat d’oportunitats i garantir una vida digna per a tothom.

El CEESC s'ha adherit al Manifest ’12 fronts en la lluita contra les desigualtats’ que reclama “fer de Catalunya un país més just” i contribuir a que la igualtat d’oportunitats i la garantia d’una vida digna siguin possibles també arreu del món. Així mateix, inclou un total de 41 mesures en els àmbits d’economia i mercat de treball, habitatge, educació, salut i serveis sociosanitaris, prestacions socials, polítiques migratòries, fiscalitat, comerç, transaccions financeres, deute públic, inversions de transnacionals i cooperació internacional.

Els hashtags que s'utilitzaran a les xarxes durant tot el dia 17 són #17O #PobresaZeroCat #12frontsxigualtat. A la pàgina de Facebook i al blog de la campanya s'anirà actualitzant la informació i les adhesions que es rebin.

Podeu descarregar-vos el manifest en aquest enllaç.