El BYWT es un projecte, impulsat des de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut, que té com a principals objectius treballar per a la creació d’una xarxa catalana i europea transversal de professionals del treball amb joves; conèixer diferents metodologies aplicades al treball amb joves des de diferents àmbits; conèixer les trajectòries i les ofertes formatives existents de cada disciplina, àmbit, institució i entitat del treball amb joves, així com conèixer les trajectòries professionals des de punt de vista laboral i les condicions laborals i contractuals de cada disciplina, àmbit, institució i entitat del treball amb joves.

És un projecte adreçat a totes aquelles persones que treballin professionalment amb joves que vulguin compartir i exposar les metodologies que utilitzen en el seu treball, la trajectòria formativa i la trajectòria professional.

La primera fita en el camí és la trobada internacional (amb partners de 12 països de la Unió Europea) que tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de novembre a Barcelona.

El meeting internacional està plantejat com un espai de formació, d’intercanvi i de generació de coneixement entre professionals que treballen amb i per a joves de Catalunya i d’arreu d’Europa. Hi coneixerem 4 experiències de xarxes europees de professionals de treball amb joves (una d’elles Dynamo International – Street Workers Network, coneguda entre els educadors i educadores socials) i debatrem i elaborarem conclusions sobre continguts que poden interessar a la diversitat de professionals del treball amb joves, més enllà de la seva formació, disciplina, condicions laborals, etc., i que s’han dissenyat de manera participativa.

Trobareu tota la informació del projecte i de la trobada internacional en aquest enllaç.

El CEESC ofereix als seus col·legiats i col·legiades 8 beques per participar a tot el meeting. Si voleu ser-ne un dels beneficiaris, ompliu el següent formulari abans del 13 de novembre. Les beques s'adjudicaran per estricte ordre d'inscripció.

{uniform form=5/}