Del 15 de juny al 15 de setembre de 2015 va celebrar-se el Concurs #InstaCEESC. “Educa que fa fort” va ser el lema genèric que pretenia aglutinar temàticament les fotografies presentades, amb la intenció de visibilitzar la importància de l’actitud vital que el col·lectiu de professionals incorpora en la seva acció educativa diàriament, així com la necessitat d’estimar la pròpia feina, inherent a tota bona praxi professional.

El concurs consistia a fer una fotografia que il·lustrés aquest lema, penjar-la a la xarxa social Instagram sota les etiquetes #ES24h #instaCEESC i #educaciósocial i acompanyar-la d’un text o reflexió.

El concurs va tenir una gran participació: hi van participar 20 persones que hi van presentar un total de 50 fotografies.

La fotografia que va obtenir més punts en les votacions del jurat, va ser la titulada “Educar és més que ensenyar” de la usuària d’Instagram @txell_gs.

Amb les 12 fotografies més votades, de 12 participants diferents, elaborarem el calendari del CEESC 2016.

Moltes gràcies a totes les persones participants, així com als tres membres del jurat: Aina Sánchez Mascort, Lluc Flotats i Maria Figueras.