PROGRAMA
Ja s’ha fet públic el primer programa del VII Congrés Estatal d'Educació Social, que es durà a terme a Sevilla els dies 21, 22 i 23 d’abril del 2016.

El lema del Congrés és “A més educació social, més ciutadania: la professió com a impulsora de la transformació social”, i com veureu, el programa està estructurat al voltant de 4 eixos-diàlegs:

  1. (Re)pensar la professió, història, identitat i deontologia
  2. (Re)fer l'educació Social per impulsar i acompanyar a la ciutadania.
  3. El esta(R) de l'Educació Social
  4. (R)evolucionant l'educació social des de les emocions. Sentir, Pensar, Fer: Cuidar-se i cuidar

 

COMUNICACIONS
El termini de presentació de Comunicacions i Pòsters per als i les professionals, empreses, entitats socials, Universitats i Institucions que desitgin participar al Congrés acaba l’11 de gener de 2016.  Totes les propostes remeses, s'han d'integrar en algun dels quatre eixos del Congrés. Per a més informació, consulteu les bases completes.


INSCRIPCIONS
Ja fa uns dies que s’ha obert el termini d'inscripció al Congrés. Si us inscriviu durant el 2015 obtindreu un 10% de descompte. I també us podeu acollir a la “Promoció amiga”: inscripcions grupals de deu persones o més on cada persona del grup obté un descompte del 20% sobre la tarifa corresponent. Abans de la inscripció una persona referent del grup ha de sol·licitar un codi grupal (s'obté a la pàgina web, pestanya inscripcions), que servirà a tots els membres adscrits a aquest grup.

Recordeu que, a més a més, el CEESC ofereix la possibilitat d’accedir a 5 beques corresponents a la totalitat de l’import de la inscripció al Congrés. Aquestes beques estan disponibles per a tots els col·legiats i amics del CEESC que estiguin al corrent del pagament de les quotes.

Trobareu tota la informació sobre el Congrés a la seva pàgina web.