En el marc de col·laboració entre el Departament de Benestar Social i Familia i el FC Barcelona, des de fa cinc anys, es juga el partit solidari, una iniciativa que promou l’assistència a l’Estadi de diferents col·lectius (ONG, escoles, associacions, entitats i institucions d’acció social).

Després dels èxits obtinguts en les edicions anteriors enguany es repetirà  l’experiència amb el partit de Copa del Rei que jugarà  el Barça contra el Villanovense  el proper dimecres 2 de desembre de 2015 a les 20.00h al Camp Nou de Barcelona.

El CEESC posem a la disposició de les persones col·legiades 5 entrades dobles per assistir a aquest partit.

Si voleu aconseguir-ne, només cal que ens envieu un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  amb el vostre número de col·legiat/ada. Les entrades es repartiran per rigorós ordre de petició. Les haureu de passar a buscar a la seu social del CEESC a Barcelona entre el dilluns 30 de novembre (després de les 12h) i el 2 de desembre, tots els dies en els  horaris d’atenció col·legial.