Prop de 100 persones van participat a les Jornades d’Infància i Educació Social "La Salut Mental, un repte col·lectiu", celebrades l'11 de desembre al Centre Cívic Convent de Sant Agustí de Barcelona.

La procedència i les professions de les participant ha estat variada. Des de professionals de l’educació social, la psicologia, el treball social o la infermeria; persones que treballen a CRAES, espais familiars, centres de salut mental, Serveis socials, centres oberts...

Les aportacions dels ponents i dels participants obrien el debat en dos gran línies: la necessitat del treball en xarxa i les diferents mirades professionals alhora de tirar les propostes educatives endavant.

És important visualitzar que les jornades es van organitzar gràcies a la feina de la Comissió d'Infància del CEESC. Els seus membres destaquen que és una comissió oberta a la participació de més persones. “Si estàs interessat en col·laborar només se'ns ha de contactar a través del CEESC", ens diuen.

Ara estem treballant en recopilar la informació sorgida de les Jornades, que properament publicarem (Nota posterior. Ja podeu consultar els continguts de les #9JIES). Mentrestant us deixem amb algunes fotografies d’aquestes #9JIES, de les que podem dir que estem molt satisfets. Les podeu veure clicant al cartell de les #9JIES:

 

#9JIES