Al 2016 s'inicia una nova edició del procés formatiu Activa’t adreçat a joves. L’entitat  Novact (entitat de l'Economia Social i Solidaria), amb el suport de l’ajuntament de Barcelona i amb la col·laboració d’una xarxa d’entitats, posa en marxa la 2a edició Activa’t! Eines comunitàries per a la transformació social. Aquest projecte vol enfortir les capacitats i la transformació personal i social de la gent jove d’entre 20 i 35 anys resident a la província de Barcelona.

El procés Activa’t ofereix una àmplia visió crítica de la realitat social i eines comunitàries per al disseny i implementació d’actuacions des d’una perspectiva integral. Les accions es desenvoluparan amb una visió comunitària i amb la voluntat de donar resposta a problemàtiques socials existents, amb l’objectiu final de contribuir a mitigar les causes que generen les desigualtats socials i la vulneració de drets.

A qui va adreçat:
Aquest projecte va adreçat a 40 participants, dividits en 2 grups:

  • Grup 1: 20 joves residents a les comarques de Barcelona amb estudis relacionats en l’àmbit social finalitzats o bé que estiguin realitzant l’últim curs.
  • Grup 2: 20 professionals de l’àmbit social i d’entre 20 i 35 anys que estiguin en actiu o bé en recerca de feina. 

Calendari:
El procés es divideix en tres fases:

  1. Sessions formatives intensives (5 setmanes entre 19 de febrer i 1 d’abril)
  2. Sessions de disseny  (8 setmanes entre 4 d’abril i 4 de juny)
  3. Sessions d’implementació i seguiment  (4 setmanes de 5 de juny a 5 de juliol)

Preu:
65€. En funció del nombre d’inscrits, es becarà una part de les inscripcions segons renda, situació laboral i social. (Quan es fa la inscripció, cal anotar a observacions la voluntat de ser becat i els motius).

Per a més informació:

Per a inscriure’s:
http://activat.org/participants/#inscriu

Segueix-nos a:
Twitter: @Activat_t
Facebook: activatnova

Aquí pots veure als protagonistes de l’anterior edició: