El proper 5 de març tindrà lloc a València la III Trobada Internacional #Ciberanimación2016.

La trobada té com a objecte ser un fòrum de debat entre els diferents actors del canvi social i el desenvolupament sociocultural. En aquest sentit agents mediadors, líders de moviments socials, educadors, agents de desenvolupament comunitari, sociòlegs, politòlegs o animadores i animadors socioculturals tenen un cita per intercanviar experiències i analitzar dinàmiques i estratègies d'innovació i canvi social des de la perspectiva de l'acció sociocultural en la Societat Digital.

Sobre el tema general de: La Xarxa, els moviments socials i l’empoderament ciutadà, la trobada s'estructurarà a partir de tres cercles de debat col·laboratiu:

  • Apoderament ciutadà
  • Xarxes socials i democràcia participativa
  • Ciutadania digital

L’organització ofereix a les persones col·legiades del CEESC 3 beques del 100% de la quota per participar al #Ciberanimació2016. Aquesta beca cobreix la quota de 30€ i dóna accés als materials generats durant la jornada en format PDF. 

Si  hi esteu interessats, podeu escriure’ns un correu a participació@ceesc.cat abans del divendres 19 de febrer.

La trobada, que es durà a terme a la seu del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana, està organitzada per la revista "Quaderns d'Animació i Educació Social”, Auca Projectes Educatius i el Node valencià de la RIA (Xarxa Iberoamericana d'Animació Sociocultural).

PROGRAMA
10h. Presentació dels assistents i animació prèvia a càrrec de "Tallers de Doblatge"
10:30h. Debat contextualizador: La Xarxa, els moviments socials i les dinàmiques d'horitzontalitat i lideratge

  • José Candón Mena. Professor de la Facultat de Comunicació de la Universitat de Sevilla. Autor del llibre "Pren el carrer, pren les xarxes: el Moviment 15M a Intrenet"
  • Angel San Martín Alonso; Catedràtic de Didàctica de la Universitat de València.
  • Mario Viché González. Professor de la Facultat d'Educació de la Universitat de València. Autor del llibre "@ Ciberanimación"

11.00h. Cercles de treball col·laboratiu: presentació d'experiències, debat i anàlisi crítica de les mateixes al voltant dels tres eixos temàtics.
13:00h. Temps de Blocs: Taula d'intercanvi d’experiències coordinada per Antonio Alcántara, Educador Social. Autor del bloc Educació Transformadora.
16:00h. Debat general, anàlisi de les diferents aportacions i conclusions de síntesi.


I, si us interessa...

COMUNICACIONS:
Els participants que desitgin presentar comunicacions, en qualsevol idioma, podran fer-los fins al 15 de gener del 2016.
Les comunicacions tindran una extensió màxima de 10 pàgines (font arial 12, interlineat 1,5).
Les comunicacions admeses donaran dret a la gratuïtat del pagament de la matrícula.
La revista estendrà el corresponent certificat de comunicació.
Les comunicacions acceptades seran publicades per la revista amb el corresponent ISBN.

Més informació:
http://quadernsanimacio.net/index_11.htm
https://www.facebook.com/ciberanimacion2015