Els propers dies 4 i 5 de març, la Sala Àgora del CosmoCaixa acollirà les jornades sota el títol “Reptes per la integralitat: formació, atenció i desenvolupament professional”.

Aquestes s’adrecen a professionals de l’àmbit de la salut mental i l’atenció primària de salut, residents en formació (PIR, MIR i EIR) i persones tutors i responsables docents de residents. Finalment l'’organització ofereix a 10 persones col·legiades la inscripció gratuïta per assistir-hi.

Si hi esteu interessats, envieu-nos un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La Jornada vol promoure experiències de formació integral en salut així com reflexionat sobre el concepte de salut en les pràctiques assistencials i debatre sobre la formació em ciències de la salut.

Durant les jornades, es celebraran diversos grups de reflexió i tres taules que versaran sobre els temes següents:

  • Formació per l'especialització: formació o deformació.
  • Atenció integral amb pràctiques assistencials desintegrades?
  • La cura dels professionals: només sobreviure?

Per a més informació podeu consultar el programa complet

Web IV Jornades sobre la Formació Integral en Salut

La Jornada està organitzada pel Departament de Salut, la Fundació Congrés Català de Salut Mental (FCCSM) i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC).