El divendres 19 de febrer es va iniciar la formació amb el primer grup de la segona edició d’Activa’t Els participants van començar amb les càpsules de Globalització i Relacions Internacionals i també de Drets Humans i de les Minories, així com també de dinàmiques i accions participatives que permetin fer aflorar debats i reflexions grupals per iniciar la construcció d’accions comunitàries.

Ara es vol donar l'oportunitat a 20 joves més, d’entre 20 i 35 anys que estiguin treballant o bé hagin cursat estudis d’àmbit social, en iniciar procés de transformació social amb visió comunitària i integral.

Aquest nou grup participarà entre l’1 abril i el 8 de juliol de 2016 i les sessions es celebraran al Centre Cívic Barceloneta els divendres tarda de 16h  a 20h i dissabtes de 9.30h a 18.30h. Consulteu totes els detalls al calendari.

Per participar-hi cal que complir algun dels següents perfils:

  • Joves amb els estudis finalitzats o bé realitzant el darrer curs. Els estudis han d’estar relacionats amb l’àmbit social (educació social, pedagogia, treball social, humanitats, sociologia, integració social…).
  • Joves professionals residents a la província de Barcelona d’entre 20 i 35 anys (educació social, pedagogia, treball social, humanitats, sociologia, integració social…) que estiguin en actiu o bé en cerca de feina (per situació d’inactivitat o millora laboral).

El  període d’inscripció és fins el 30 de març o fins a cobrir places (s’admetran sol·licituds segons ordre d’inscripció). Inscripcions.

Si voleu tenir més informació, hem organitzar 2 sessions informatives per aquest mes de març:

  • Dijous 10 de març, 18h. a la Direcció General de Joventut (C/ Calàbria 147).
  • Dimecres 16 de març, 19h. a l’Espai Jove Fontana (C/ Gran de Gracia, 190-192).

    Si hi vols participar, escriu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.