Des del CEESC llencem convocatòria per crear un espai de treball al voltant de les persones Joves i l’Educació Social. Perquè els diferents horaris i perfils de professionals de juventut puguin participar-hi, llancem dues convocatòries:

  • El dimecres 30 de març a les 18 h. a la seu social del Col·legi, a Barcelona.
  • El dimarts 5 d'abril a les 12 h. a la seu social del Col·legi, a Barcelona.

Poseu-vos en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., dient-nos quina de les dues propostes de dia i hora us va millor.

Després de participar al meeting Be Youth Worker Today, va quedar clar que hi ha moltes perspectives diferents d’abordar el treball amb joves, fet que varen reproduir tres dies enriquidors de coneixement vers les persones joves i la relació del treball amb elles. Al proper Full Informatiu us expliquem com va anar el meeting i que n’ha sorgit gràcies aquest.

Des del CEESC també es vol qüestionar sobre el concepte i vincle entre Joventut i l’Educació Social, molt ampli i complex, ja que existeixen diferents maneres de treballar amb els joves, des de diferents àmbits i posicionaments. És per aquest motiu que aquest espai de treball vol profunditzar sobre això i alhora, trobar necessitats comunes que ens permetin millorar en aquesta pràctica.

També en aquest sentit i fruït del meeting Be Youth Worker Today, us informem que s’ha creat la Xarxa Treballem amb Joves, una xarxa transversal de professionals del treball amb joves a Catalunya, un amalgama de coneixement, possibilitats, relacions i futur.