El CEESC formem part d’una comissió d'educació a temps complet, que ha treballat extensament al llarg de gairebé tres anys, encapçalada per la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya.

El repte del treball educatiu centrat en l'equitat i la millora ens porta a plantejar l'educació com un ecosistema on intervenen molts elements interrelacionats. Fer que aquests actors formin una xarxa d'acollida dels nostres infants i joves afavoriria la cohesió social i l'èxit educatiu que totes i tots pretenem.

Volem construir una alternativa des de i amb les educadores i els educadors (en el sentit més ampli) que ens legitimi i demostri que una educació diferent és possible.

Perquè l’educació no es pot delegar només a l’escola. Cal ampliar la perspectiva educativa, integrant tots els agents educatius.

Us convidem a participar en la Jornada Educació a Temps Complet, que es durà a terme el dissabte 9 d’abril al Museu de Ciències Naturals de la Tela de Granollers. L'objectiu és donar a conèixer "l'educació a temps complet" per tal que diversos municipis s'impliquin en aquest procés.

Trobareu tota la informació a la web de la FMRPC.

Inscripció.

Podeu també mirar aquest vídeo, en el que hem intervingut algunes de les entitats que formem la comissió: