A mitjans de febrer passat vam llançar una enquesta breu de quatre preguntes. L’objectiu era recollir propostes per a la celebració del nostre 20è aniversari. I, a més a més, conèixer la impressió que teniu de nosaltres totes i tots els que formeu part del Col·legi i també de les educadores i educadors socials que no en formeu part.

Aquesta enquesta l’heu respost 456 persones. Gràcies a totes per participar-hi i donar-nos la vostra opinió!

Hem preparat un recull de totes les respostes, perquè pugueu consultar el resultat i saber com ens veieu en conjunt. Esperem que us sembli interessant.

També estem començant a dissenyar un programa d'activitats per celebrar el 20è aniversari, tindrem en compte les vostres propostes, perquè volem que sigui una celebració compartida.

Si ets una de les persones que es va oferir a col·laborar, o si, en qualsevol cas, vols col·laborar envia’ns un missatge a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El dia 2 d’octubre d’aquest any, coincidint amb el Dia internacional de l’Educació Social, començarem amb els actes de celebració de l’aniversari, que s’allargaran fins el 15 de novembre del 2017. L’objectiu principal que ens proposem per a aquesta fita és la visibilització i el reconeixement de l’educació social.

Veure el recull de les respostes de l'enquesta del 20è aniversari