Al CEESC ja fa un temps que ens estem posant el dia per complir la Llei 19/2013 de transparència, accés a la informació pública i bon govern, que hem d’aplicar les entitats públiques a les nostres respectives pàgines web.

La Universitat Autònoma de Barcelona ha creat TransparENT, una eina adreçada a entitats sense ànim de lucre, que permet fer un  autodiagnòstic de la transparència. Nosaltres hem volgut aplicar aquesta eina per veure si complíem tots els requisits necessaris que demana la Llei. Després de contestar les diferents qüestions que es presentem en cinc blocs diferents, hem obtingut la màxima nota. Segons el que diu l’acreditació som transparents.

Des del Col·legi tenim clar la importància de complir amb els objectius de transparència i gràcies a aquesta eina hem pogut millorar petits detalls que no comptàvem que s’haguessin de publicar a la web.

  • Podeu consultar el nostre Portal de transparència i bon govern, en el que trobareu, fonamentalment, la informació que serveix per explicar com es governa i gestiona el CEESC. 

  • Si formeu part d’una entitat o organització, us animem a utilitzar TransparENT, una eina molt senzilla que ens proporciona a les entitats criteris i eines per a fer una comunicació transparent i de qualitat