Des de fa alguns anys les polítiques públiques i el mitjans de comunicació, entre d'altres, estan donant pes a la perspectiva de gènere. La lluita contra la desigualtat entre dones i homes o els drets de les persones LGTBI són alguns avenços. L'augment de la literatura relacionada amb aquests temes i la presència a les televisions en moments de gran audiència ens indiquen que és quelcom a poder importància.

I des de l'educació social, què podem aportar? Existeixen recursos i projectes on es treballa des de la perspectiva de gènere i d'altres on és important poder-la afegir, estem donant-li importància com a col·lectiu professional?

Per tot això es vol crear un espai on compartir experiències, debatre i crear educació social sumant-li la perspectiva de gènere.

Primera trobada: el divendres 27 de maig a les 12:30 h. a la seu social del CEESC, a Barcelona. Aragó 141-143, 4a planta.

Poseu-vos en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per tal de participar-hi.

>> Llegiu l'article al Blog del CEESC: Mirar l’educació social amb ulleres de perspectiva de gènere