De l'espai de reflexió i construcció del desenvolupament de la professió en Salut Mental del Congrés d'Educació Social de Sevilla va sorgir la proposta de crear un grup virtual de reflexió que ara estem en procés d'estructurar.

La idea és:

  • Crear un grup de debat, aprofitant les possibilitats que ens ofereixen les TIC, entorn a la salut mental i l'educació social.
  • Que sigui un grup obert, on pugui participar-hi qualsevol persona, encara que no hagi assistit al Congrés.
  • Que es converteixi en un lloc de reflexió, on poder preguntar, compartir experiències: un espai de construcció en comú, de creació de discurs professional.
  • També hauria de poder ser un espai de propostes de millora per a la professió. Per exemple, per a debatre i proposar si el professional de l'educació social hauria d’incorporar-se al catàleg de professions sanitàries.
  • En un primer moment, aquest grup no estarà vinculat als col·legis professionals o al CGCEES de manera orgànica. Si finalment el grup es consolida, es podrà vehicular orgànicament al CGCEES i col·legis professionals.

Si et ve de gust formar part d'aquest nou projecte, envia un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

En breu contactarem amb les persones que us apunteu a aquest repte.