Un dels objectius del CEESC és contribuir a la millora de les possibilitats d’ocupació de les persones col·legiades. Amb aquesta fita, el Servei d’Ocupació i Orientació Professional t’ofereix diferents serveis professionals i laborals.

Si es trobes en un procés d’orientació o de reorientació professional, cercant nous objectius laborals, ara pot ser una oportunitat per conèixer quins són els sectors i les ocupacions que més et motiven i si disposes de de tot allò que el mercat demana per accedir a la feina. A més de saber què pots fer per augmentar les possibilitats d'aconseguir-la.

Una bona manera de començar és demanant cita al Servei d’Orientació Personalitzat, en el que et podràs entrevistar amb una orientadora laboral que t’ajudi en aquest camí.

Les entrevistes tenen lloc aproximadament el primer i tercer dimecres de cada mes. El calendari previst per a després de les vacances és el següent:

  • 7 i 21 de setembre
  • 5 i 19 d'octubre
  • 2, 16 i 30 de novembre
  • 14 de desembre

Reserva una sessió del SOP escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
En cas que no puguis desplaçar-te, s’atenen consultes per correu electrònic, xat o videoconferència, dins dels horaris marcats.