Les educadores i els educadors socials podem partir situacions de violència en els nostres llocs de treball. Per això, des del CEESC, hem cregut interessant proporcionar-vos, a un preu molt competitiu, una assegurança de Defensa i Protecció per agressió. Aquesta ens l’ofereix l’asseguradora ARAG, mitjançant Arç Corredoria d'Assegurances, corredoria que garanteix una opció ètica amb les companyies amb les que treballa, oferint unes garanties que han fet que el CEESC compti amb ells com a proveïdors.

Es tracta d’una pòlissa col·lectiva per donar cobertura a la reclamació judicial dels professionals que pateixin actes d'agressió en el lloc de treball.

Com explica el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), s’entén la violència en el lloc de treball com aquells incidents en els que el professional pateix abús, amenaça o atac en circumstàncies relacionades amb la seva tasca professional i que representa un atemptat per a la seva seguretat física, psíquica o psicològica.

Cal destacar que, aquesta pòlissa no duplica cap de les cobertures de l’Assegurança de Responsabilitat Civil (ARC) obligatòria per a les persones col·legiades. L’ARC només et garanteix la responsabilitat civil derivada dels danys personals i materials causats per tu mateix o per les persones de qui ets responsable, en l'exercici de la teva activitat professional com a educador/ora social.

Ara t’oferim l’opció voluntària de protegir-te, a més, amb diferents cobertures, com per exemple:

  • Reclamació de danys materials, per agressió verbal o física, incloent:
    • La defensa de la seva responsabilitat penal.
    • La seva fiança per obtenir la seva llibertat provisional, avalar la seva representació a l’acte del judici o respondre al pagament dels costos judicials.
  • Despeses de localització dels responsables.

El cost d’aquesta Assegurança de Defensa i Protecció per agressió és de 4,25€ l’any.

Es tracta d’una pòlissa d'assegurança col·lectiva i, per tant, per poder-ne disposar, cal que la contracti un grup mínim de persones col·legiades. Per això, si hi estàs interessat, et demanem que et posis en contacte amb nosaltres fins el 30 de novembre. (envia'ns un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truca'ns al 934 521 008)

La nostra intenció és fer les gestions per disposar de que l’assegurança a partir del 2017.