Queda lluny ja aquell juliol del 2012 per Sèniors. I, encara que continuem construint -aquest any ho hem fet gràcies a un grup més o menys estable d’una trentena de persones- la cohesió del grup ha permès fer molta feina: difondre la proposta arreu del país entre entitats i institucions, realitzar assessoraments a algunes d’aquestes entitats, a estudiants i a Educadores i Educadors Socials “Júniors”, els que considerem entre el seu primer i tercer any laboral.

La presentació i proposta en viu d’assessorament grupal a les Universitats, ha estat un dels punts forts del projecte aquest 2016. La trajectòria dels i les Sèniors i, sobretot, de la seva història de vida entorn l’Educació Social, activista i vocacional, ha deixat a més d’un estudiant bocabadat.

I per, acabar l’any, Sèniors enceta una nova acció, que vol seguir de manera continuada: l’exposició en obert d’un discurs propi construït a través de tots els seus membres. La setmana passada apareixia el primer “article Sèniors” al portal digital social.cat. Durant el 2016, s’aniran publicant, en línia i en altres mitjans, reflexions i cosideracions des del grup Sèniors del CEESC.

Podeu seguir les notícies del grup i del projecte, a través del canal web propi de Sèniors.

El projecte Sèniors és possible actualment, gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. El 2013 també ens va donar suport la Fundació d’Agrupació Mútua.

Amb el suport de:

                    

A LA FOTO: Sèniors a la Universitat de Lleida, 6 d'abril