El Congrés, que té la intenció del Congrés és obrir el debat i compartir experiències al voltant de les violències que els i les professionals dels Serveis Socials trobem en la nostra pràctica professional actual, se celebrarà el 9 i 10 de novembre a les Cotxeres de Sants a Barcelona. 

Està organitzat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya i el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

Consulta el programa.

Tarifes
Membres del: COPC, CEESC, TSCAT i COPEC: 40 €
Altres professionals: 60 €
Estudiants i persones a l’atur: 25 €
Inscripcions a la web del Congrés: https://cssb.cat

 

Volem que també hi tinguis el teu lloc

Podeu presentar projectes/recerques/experiències, pòsters i audiovisuals.

Per fer-ho heu d’enviar-nos la informació que es recull a la PRESENTACIÓ DE PÒSTERS (pdf) PRESENTACIÓ DE PÒSTERS(word)

Data límit per a les presentació és el 30 de setembre.

Tota la informació.

 
#Photoreflexió del II Congrés

Iniciem la #Photoreflexió del II Congrés de Serveis Socials

Quines violències ens envolten en el nostre dia a dia?
Quines eines disposem per combatre-les?
Com ens agradaria que fos l’horitzó?

Amb l’objectiu d’endegar una mirada crítica i a l’hora constructiva, volem mostrar la vostra opinió sobre la violència amb un altre llenguatge, el visual, mitjançant la fotografia. Busquem mirades metafòriques i vives. Podeu enviar-nos les vostres fotografies a mode de reflexió sobre les preguntes plantejades.

Heu d’enviar la vostra fotografia en format jpg /jpeg/png, amb un format màxim de 2,5 MB, posant a l’assumpte FOTO, al següent e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Heu d’incloure el títol de la fotografia i el nom de l’autor/a.

Aquestes fotografies es podran publicar als mitjans de comunicació i difusió del congrés i s’exposaran durant la seva celebració, els dies 9 i  10 de novembre.

El Comitè Organitzador es reserva el dret d’excloure aquelles fotografies que no consideri adients o que puguin ferir la sensibilitat de les persones. Cada autor/a es responsabilitza i compromet amb l’ètica de les seves imatges.

 

Per estar al dia del Congrés