Com cada any, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya participem en l'organització de les Jornades de Mediació a Tarragona. Aquest any arriben a la sisena edició amb el títol: "Mediació, societat i violència" i que es duran a terme del 17 al 19 d'octubre.

Enguany presentem un programa de reflexió sobre les violències en totes les seves formes i àmbits, amb el desig d’oferir un espai on compartir el coneixement de la nostra pròpia humanitat, com a fonament per estar  en les millors condicions i preparació per posar-nos al servei d’altres persones. Així, la nostra tasca es torna cada vegada més eficaç i eficient, en benefici d’aquelles persones que confien i posen els seus conflictes a les nostres mans.

La Francesca Ferrari, coordinadora del Col·lectiu professional de Mediació del CEESC, participarà en la taula tècnica "Visió del teixit social sobre la mediació", el dilluns 17 d’octubre a la tarda.

On?  Universitat Rovira i Virgili, Campus Catalunya - Aula Magna Av. Catalunya, 35 - Tarragona
Quan? 17, 18 i 19 d'octubre de 2016

Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - http://www.tarragona.cat