Us presentem el número d'enguany de la revista Quaderns d'Educació Social: En terra de meravelles. Un viatge per la salut mental.

Es tracta del número 18, en el que dediquem el monogràfic a la salut mental. I en la que també abordem altres temes com l'educació social en el medi rural, la gamificació o la nova pobresa, entra d'altres. Vols veure el què t'oferirà aquest quaderns? 

Aquest any les il·lustracions del Quaderns van a càrrec de Patossa, la Patrícia Barrachina, que ha plasmat amb el seu estil propi algunes de les idees d'aquest número.

I, per acabar bé l’any 2016, dels del CEESC us proposem un concurs a les xarxes socials per tal que pugueu guanyar una de les seves il·lustracions.

Hi podeu participar:

  • si sou seguidors de la nostra pàgina de facebook (hi heu fet “m’agrada”) i compartiu el nostre post amb la notícia del nou Quaderns de manera pública al vostre perfil i fent servir les etiquetes #QES18 i #EducacióSocial.
  • si sou seguidors del CEESC al twitter o a l’instagram i compartiu la portada dels Quaderns d'Educació Social número 18, etiquetant al ceesc i fent servir les etiquetes #QES18 i #EducacióSocial.

El sorteig es farà de forma pública el dijous 23 de febrer a les 18h, durant la Càpsula d’Educació Social “Lectura Fàcil, una eina d’estímul lector", a la seu del CEESC de Barcelona.

La persona guanyadora serà anunciada i contactada per la xarxa social a través de la que hagi participat. Tindrà un mes per recollir la il·lustració.