Actualment es valora d’una importància cabdal la intervenció d’equips multidisciplinaris davant situacions tràgiques com ara les catàstrofes, desastres, accidents, incendis, atemptats, inundacions, etc., que generen patiment i que representen per als implicats un fet vital estressant. Aquests fets tan traumàtics provoquen, en el moment immediat, l’existència de necessitats que precisen d’una intervenció psicosocial per a poder ser ateses.

La resposta a aquestes necessitats sorgides en l’emergència requereixen de professionals de diferents disciplines i és difícil trobar una situació d’emergència en què exclusivament intervingui un professional d’un sol àmbit.

Ara volem fer una primera reunió on, persones que hi estigueu interessades, pugueu compartir inquietuds i veure possibles camins a fer. La idea inicial és treballar en una formació específica, crear el grup i disposar d’un protocol de mobilització.

  • Reunió a Girona: dimecres 18 de gener de 10.30 a 12.30h a la seu del CEESC, Ibèria, 4.
  • Reunió a Barcelona: divendres 13 de gener de 10.30 a 12.30h a la seu del CEESC, Aragó, 141-143, 4arta planta

Si estàs hi tens interès, escriu-nos un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.