Del 10 al 12 d'abril, tindrà lloc a l'estat de Sao Paulo (Brasil) el XIX Congrés Mundial d'Educació Social que porta com a lema “Jo sóc perquè nosaltres som".

El CEESC ofereix la possibilitat d’accedir a 3 beques de 400€ . Aquestes beques estan disponibles per a totes les persones col·legiades i amigues del CEESC que estiguin al corrent del pagament de les quotes.

Els interessats hauran de presentar:

  • Un projecte de participació al Congrés, amb la motivació i interessos per assistir-hi. La sol·licitud inclourà una proposta de la manera en què el Col·legi i el conjunt dels seus membres es beneficiarà d'aquesta assistència en concret, tant abans com després de la celebració del Congrés (màxim 1 full).
  • Un document de mèrits, en què es faci constar tot allò que la persona que fa la demanda cregui oportú per demostrar la seva participació i implicació en la dinàmica col·legial: ésser membre d’un grup de treball, haver fet aportacions als mitjans de comunicació, participació en altres espais col·legials…

La documentació s’haurà d’enviar a l’adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fins el 28 de febrer de 2017.

Queden excloses d’aquestes beques totes les persones que hagin d’assistir al Congrés amb un encàrrec institucional per part del CEESC.

La junta valorarà les sol·licituds presentades, contactant amb els interessats si es creu convenient, i es publicarà la llista de beques concedides amb data màxima de 6 de març 2017.

Podeu trobar més informació i el programa a la web del XIX Congrés: http://xixcongresso.aeessp.org.br/