"Amb la necessitat de compartir l’experiència i amb ganes de treure tots els qualificatius possibles fins quedar-me buit, vaig experimentar en primera persona la necessitat d'escriure sobre allò que acabava de viure, com el desig més primari. En aquell moment, s’havia convertit en la meva prioritari. Escriure sobre Educació Social"  ens escrivia el David Vázquez Villamajor als Quaderns d'aquest any (Quaderns d'Educació Social número 18)

El proper dimecres 15 de febrer a la tarda durem a terme un dels actes del 20è aniversari del CEESC: Escrivint l'Educació Social, un espai per pensar i compartir coneixement al voltant d'aquesta idea que comentava el David, d'escriure l’educació social. I ho farem amb un conjunt de persones que ho posen en pràctica.

La trobada, que es durà a terme a la redacció del Setmanari La Directa, comptarà amb la presència de Joan Gener Barbany, educador social i activista cultural que escriu a mitjans com la Directa i l'AraGranollers; Núria Llopis Roca, educadora social, membre de la Junta de Govern del CEESC i autora del blog el Diari de les bones notícies, i David Vázquez Villamor, educador social i psicopedagog que escriu a Social.cat.

Intentarem respondre preguntes com: quin és aquell impuls intern que ens fa escriure? quina és la necessitat col·lectiva sobre la que volem construir? on hem d’escriure? quins tipus de blogs o plataformes són les ideals? des d’una perspectiva de gènere com s’ha d’escriure l’educació social?

I ens acompanyaran, per fer-ho de manera virtual o física, els següents bloguers:

Emetrem la trobada en directe per streaming i hi podreu participar a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #EscrivintES.

Dimecres 15 de febrer del 2017 a les 18 h.
A la Sala polivalent de la Ciutat Invisible, carrer Riego 37, 08014, Sants (Barcelona) [Renfe estació de Sants]

Inscriu-t'hi!
Segons l’aforament, l’ubicació de l’activitat pot patir canvis.

Podeu seguir l'acte en streaming.


«Sóc, com home de lletres, d'imaginació escassa, més aviat elemental: tot ho he vist o viscut»
Salvat-Papasseit