El CEESC i la cooperativa Opcions de Consum Responsable, SCCL (mésOpcions) hem signat un acord que permet a tots els membres del CEESC a accedir a avantatges cooperatius i al consum de productes i serveis d’entitats d’economia solidària.

Es tracta d’un acord que proporciona, sense cap cost, l’accés a la plataforma de consum mésOPCIONS, durant un any, a tots els col·legiats i col·legiades i amics i amigues del CEESC amb un codi personalitzat (en cas de ser membre del CEESC, el rebreu aviat a casa).

Podeu consultar tots els avantatges de pertànyer a la cooperativa a la seva web.

El Col·legi situa l’ètica com un element central en la pràctica professional de l’educació social i treballa perquè aquesta orienti les accions quotidianes de manera habitual. Creiem que aquest acord proporciona una bona eina per incorporar l’ètica també en les nostres decisions de consum quotidià, practicant un consum més conscient i responsable i, per tant, contribuint també a la transformació social. Confiem que aquesta nova proposta de servei que t’ofereix el Col·legi serveixi per sumar, entre tots, forces orientades a la construcció d’una societat millor.

Pòlissa de la llar - Oferta especial

La primera proposta especial per als membres del CEESC consisteix en una pòlissa de la llar amb distintiu Ethsi garantia d’assegurança ètica i solidària amb 6 mesos de gratuïtat (3 mesos el primer any i tres mesos el segon) + un 5% de descompte a partir de la segona renovació.

Mentre no tingueu el vostre codi personal, per contractar la pòlissa o accedir a qualsevol dels avantatges que permet la plataforma, podeu trucar al telèfon 934 127 675 o escriure un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i identificar-vos amb el DNI.