El passat 15 de març es va dur a terme al Casinet d’Hostafrancs la Jornada “Camins i perspectives. Professionals de l’Educació Social #PerspectivES”. Un espai de trobada d’estudiants de les diverses universitats d’arreu de Catalunya, en què van tenir l’oportunitat de conèixer diferents àmbits de la professió de la mà de professionals en actiu amb qui parlar i resoldre dubtes. També hi va tenir cabuda informació sobre diferents màsters i postgraus per a aquelles persones que contemplen la possibilitat de seguir amb els estudis.

Es va iniciar la jornada amb la presentació dels professionals dels diversos àmbits i representants de les universitats. Els podeu consultar en aquest enllaç. Tot seguit, una dinàmica pensada perquè tothom pogués accedir a tot allò que fos del seu interès: rotacions de micro-xerrades de 10 minuts, ubicades en les diferents taules.

A la cloenda, l’Óscar Martínez Ciuró, educador social expert en noves tecnologies, ens va fer una introducció al concepte d’identitat digital, una eina bàsica molt necessària en la tasca de recerca de feina en qualsevol àmbit.

En aquesta primera edició, organitzada pel CEESC i amb la participació i implicació de totes les universitats catalanes amb estudis d’Educació Social, hi han participat en total unes 80 persones. Ha tingut molt bona acceptació i ha sigut molt ben valorada pels assistents, especialment el format dinàmic i la possibilitat d’interaccionar amb els diversos professionals i representants de les universitats. La puntuació global ha estat de 3,1 sobre 4.

Des del CEESC també creiem que ha estat molt positiva i esperem poder seguir realitzant noves edicions en un futur.

Trobareu totes les fotos de la Jornada en aquest àlbum de flickr.