Els propers dies 31 de maig i 1 de juny el Fira BizBarcelona 2017. Com ja us hem anunciat, els col·legiats i col·legiades del CEESC hi teniu accés gratuït, i podeu assistir a totes les conferències, assessoraments, actes i espais. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

En el marc de BizBarcelona, l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya organitza, el 31 de maig de 10 a 13 hores un Networking Interprofessional. Una única jornada que s’adreça exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci. Els professionals tindreu l’oportunitat d’entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del nostre sector i d’altres, i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.

Getting Contacts generarà una agenda personal de 6 reunions per cada participant segons els seus interessos + llistat detallat dels participants i acreditació/ identificació personal.

Amb la teva participació aconseguiràs:

  • Reunions directes amb empreses
  • Nous contactes professionals de qualitat en un únic espai
  • Agenda d’entrevistes personalitzada

A més, tindreu l’oportunitat d’entrevistar-vos amb més empreses i participar a partir de les 13 hores al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podreu publicar gratuïtament el vostre perfil professional a través d’unes pantalles instal·lades a l’espai i reunir-vos, si ho considereu, amb altres professionals i visitants que s’interessin pel vostre anunci.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per demanar els detalls per a fer la inscripció al Networking Interprofessional. A la vegada gestionarem la inscripció al BizBarcelona.

Data límit d'inscripcions: 19 de maig