Des de fa un temps la Generalitat està impulsant el Pla Interdepartamental d'Atenció i Interacció Social i Sanitària (PIAISS), que assumeix com a missió “promoure i participar en la transformació del model d’atenció social i sanitària per tal de garantir una atenció integrada i centrada en les persones, capaç de donar resposta a les seves necessitats”.

En el marc d'aquest procés transcendental i de tan gran projecció, una de les accions que s'estan desenvolupant és la generació d'un vocabulari controlat comú que permeti interoperar efectivament entre sistemes. S'ha tancat una primera fase en la que hi ha consens sobre les terminologies aplicades a problemàtiques i a respostes. Ara es vol encetar una segona fase en la que, la tasca que es planteja és doble: d'una banda fer un assaig d'un cas d'ús a l'entorn de salut mental; de l'altra incorporar els recursos consensuats per donar les respostes a les diferents problemàtiques.

En aquesta segona fase se'ns ofereix al CEESC l'oportunitat de proposar un número limitat de professionals per a que s'integrin en el procés. Operativament es tractarà d'unes 5 sessions de treball grupal i d'un màxim de 10 hores en tasques individuals de revisió de documentació.

Si ets una persona col·legiada i professional dels Serveis Socials Bàsics i estàs interessada en participar en aquest procés, pots fer-nos-ho saber enviant-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.