La setmana vinenet, de l'1 al 3 de juny, es celebra a Barcelona el 6è Congrés Català de Salut Mental, amb el títol Migracions, exili i refugi: drets humans i salut mental.

El tema triat en aquesta ocasió, respon a la dramàtica situació que estem vivint a Europa amb la crisi dels refugiats i la voluntat de ser un element més de denúncia i mobilització, per la elaboració de diferents nivells de resposta, en aquest cas, des de la perspectiva de la salut mental comunitària.

El CEESC ofereix la possibilitat d’accedir a 4 beques corresponents a la inscripció al Congrés. Aquestes beques estan disponibles per a totes les persones col·legiades i amigues del CEESC que estiguin al corrent del pagament de les quotes.

A les persones que obtinguin la beca se'ls demanarà que puguin fer un retorn a mode d'article sobre la seva assistència al Congrés i/o algun dels temes tractats en aquest. 

Podeu trobar més informació i el programa a la web del Congrés.
Consulteu el programa

Si esteu interessats en la beca, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Data límit petició: 29 de maig a les 10.00h