Ja podeu consultar la Guia bàsica d’informació i recursos documentals sobre l’educació social a Catalunya, una selecció de fonts d’informació, entitats de referència i recursos documentals a l’entorn de l’educació social, que DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials ha publicat.

Aquesta publicació té l’objectiu d’orientar i acompanyar els professionals, docents i estudiants de l’àmbit de l’acció social a Catalunya en el seu desenvolupament professional, laboral o acadèmic.

En el document s’hi pot trobar una primera secció amb definicions dels principals termes vinculats a la professió que estableixen un marc de referència. També hi ha informació sobre els diferents estudis vinculats a l’educació social, informació sobre bases de dades, centres de documentació especialitzats i diferents fonts de documentació de referència, així com bibliografia especialitzada i material audiovisual, entre d’altres recursos d’interès. A més, gran part de la informació està disponible en línia.

El CEESC hem col·laborat en l’elaboració d’aquesta guia amb DIXIT. Trobem important trobar tota aquesta informació recollida de manera sistemàtica. I, a més a més, és una eina d'utilitat en l'objectiu de visibilitzar l'Educació Social. I també una eina interessant en el projecte "Fem visible l'Educació Social a la Viquipèdia", en el que hem col·laborat amb DIXIT i Amical Wikimedia per dotar de major coneixement i informació sobre l’Educació Social a la Viquipèdia.