Per tercer any consecutiu, coincidint amb els actes de celebració del Dia Internacional de l’Educació Social, el CEESC ha decidit posar focus al nou talent de la disciplina que sorgeix arreu de les Universitats Catalanes.

Hem preparat una jornada per a conèixer i donar veu a l’alumnat que té l’expedient acadèmic amb major qualificació i també als que tenen els treballs de fi de Grau amb  la nota més alta.

Un acte d’ambient distès al qual convidem també a professionals de trajectòria contrastada i professorat que es troba al capdavant dels estudis en Educació Social de Catalunya, amb l’objectiu de facilitar el contacte i les sinergies entre els agents de la professió i la disciplina, el seu present i futur.

L’acte es durà a terme el proper dimecres 4 d’octubre a les 17:30 hores, a la Sala “la Cuina” de l’espai Francesca Bonnemaison.

Les alumnes i els alumnes reconeguts pel seu TFG o el seu expedient són:

Universitat de Barcelona, UB
Expedient: Anna Ma Ramon Esquenazi
TFG: Anna Minguella González amb el treball “La Educación Social: Un derecho de la ciudadanía. El espacio de tutoría como posible estructura organizativa de igualdad”

Universitat Ramon Llull-Pere Tarrès, URL
Expedient: Fátima Cevallos Correa
TFG: Irene Fernández Juncosa amb el treball amb el treball “La mentoría social como herramienta de intervención socioeducativa”

Universitat Oberta de Catalunya, UOC
Expedient: Oriol Zaragoza Alfonso 
TFG: Aina Carbó Gallemí amb el treball “Acollir a l'altre. Un exercici d'educació social”

Universitat de Lleida, UdL
Expedient: Nerea Martí Macias
TFG: Antoni Martí Castelló amb el treball “La família durant el procés de les intervencions assistides amb cavallsa infants i adolescents amb diversitat funcional”

Universitat de Girona, UdG
TFG: Paula Castellsagué Bonada amb el treball “ART, POLÍTICA I EDUCACIÓ: Aproximació teòrica a les dimensions artístiques, polítiques i pedagògiques de la metodologia del Teatre de l’Oprimit”
TFG: Carla Llinas Albino amb el treball "L'assistència sexual: una proposta que genera controvèrsies”

Universitat de Vic, Uvic
TFG: Montserrat Cortada
Expedient: Montserrat Cortada  amb el treball "Viure en un context d'islamofòfia. Una aproximació a través de relats de vida"

Universitat Autònoma de Barcelona, UAB
Expedient: Adrià Tudela.
TFG:  Pendent


Les i els alumnes amb major qualificació a l’expedient acadèmic i als treballs de final de grau rebran un diploma i l’alta gratuïta durant un any com a col·legiada/col·legiat del CEESC, com a reconeixement al seu esforç.

Per acabar l’acte comptarem amb un senzill refrigeri. Us demanem que us inscriviu a l'acte, per controlar aforament de la sala.