El CEESC s'adhereix al Manifest Girona Vota:

Ens hem aplegat avui de forma unitària col·legis professionals, sindicats, patronals, AMPAs, associacions de veïns, entitats socials i esportives i, en definitiva, organitzacions diverses amb objectius diferents; tots i totes nosaltres representants de la plural societat civil gironina, per declarar el següent:

  1. Ens situem al costat de la voluntat majoritària de la ciutadania de Catalunya de decidir el seu futur polític mitjançant el vot. Per això, defensem la convocatòria de l’1 d’octubre i fem una crida a participar-hi.

  2. Davant de la repressió que estan patint les institucions catalanes, rebutgem qualsevol intent de laminar l’autogovern. Per això mostrem el nostre suport als càrrecs públics i funcionaris que han estat represaliats pel simple fet d’exercir les seves funcions.

  3. Condemnem qualsevol acció que vulneri els drets i llibertats fonamentals, i reclamem que s’aturin les mesures d’excepció contra institucions, partits, entitats i ciutadania pel simple fet d’exercir aquests drets i llibertats.

Girona, 28 de setembre del 2017