Després de tot el viscut aquests darrers dies, la Junta de Govern del CEESC ha pogut fer una aturada de reflexió que ens ha permès estendre els debats i reformular el nostre posicionament.


El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya expressem el nostre total rebuig a la vulneració de drets fonamentals viscuda durant el passat 1 d’octubre.

Ens vam sumar a l’aturada de país, del passat dia 3, per condemnar els fets violents que s’hi van produir i vam convidar el conjunt de professionals a ser-ne part de manera pacífica, cívica i reivindicativa.

Aquests fets no ens van permetre celebrar el nostre dia de l’Educació Social tal i com teníem previst, però al davant d’una aturada que es va desenvolupar sense cap incident violent, els actes programats per al dia de l’Educació Social van continuar amb normalitat amb la voluntat de fer-nos sentir més que mai.

Condemnem enèrgicament la violència exercida el passat 1 d’octubre i expressem la nostra solidaritat i afecte a totes les persones ferides desitjant la seva ràpida recuperació.

Barcelona, 6 d’octubre de 2017

LA JUNTA DE GOVERN DEL CEESC