Des de mitjan novembre i fins a fins al 7 de gener de 2018, el CEESC acull l'Exposició DIVERSITATS. Veïns i veïnes... el valor d'un barri, així com la guia Diversitats.

Activisme social i fotografia es donen la mà per reivindicar el valor d’un barri. Fotos acompanyades d’històries relaten la riquesa de diversitat dels veïns i les veïnes del barri de Navas, Barcelona. Una invitació a canviar la mirada per canviar el barri, a transformar les dificultats en oportunitats. Tot un repte!

Aquesta exposició uneix dues de les passions del seu autor, en César Marcos, l’educació social i la fotografia; i s’emmarca dins del procés de transformació del barri, amb la finalitat de construir un entorn més comunitari. El maig de 2016 es va inaugurar l’exposició Diversitats al Centre Cívic Navas. La Comissió de Convivència del Pla de Desenvolupament Comunitari del barri de Navas (PDC Navas) va proposar fer itinerant la mostra i des de llavors recorre el barri i la ciutat.

L’exposició s’inicia amb un viatge a “Imagi-Navas”. Una invitació a submergir- se en la grandesa de les petites coses. Continua amb històries potents. Qui vulgui deixar-se tocar per la vida d’altres persones que vagi descalçant-se, entrem en terreny sagrat. Al final de l’exposició toca mullar-se. El viatge no acaba aquí, continua pels carrers, les places, les cases i en cada persona que vulgui renovar el seu desig de viure en comunitat.

Un agraïment especial pels més de 40 veïns i veïnes i 3 gossos que van participar a l’exposició.

Fins al 7 de gener trobareu l'exposició a la seu social del CEESC a Barcelona, en horari d'atenció al públic (adreça i horaris).