El divendres 4 de maig durem a terme la XI Jornades d'Infància i Educació Social a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

El sistema de protecció a la infància i l’adolescència a Catalunya passa per moments de gran complexitat. A la presència d’un, cada cop major, nombre d’infants i adolescents amb anomenats comportaments disruptius, greus dificultats en la construcció del vincle i problemes de salut mental de diversa consideració, cal sumar l’arribada en gran quantitat d’adolescents estrangers sense referents familiars, assumida també per un sistema de protecció amb poca capacitat de resposta.

Desbordats per la rapidesa en què tenen lloc els esdeveniments, i sense gairebé temps per reaccionar, sovint els equips i els mateixos professionals hem quedat ancorats en una certa queixa que, si bé la majoria de vegades està plenament justificada, sovint ens atrapa i ens impossibilita prendre la distància suficient per poder donar respostes adequades –que no solucions– a la realitat que tenim al nostre davant.

Les Jornades d’Educació Social i Infància d’enguany pretenen aportar elements de reflexió i millora, des de la perspectiva de les bones pràctiques, als professionals de l’àmbit de la protecció a la infància.

La Jornada està organitzada pel Col·lectiu Professional de Protecció a la Infància i l'Adolescència del CEESC. Us recordem que és un col·lectiu obert a la participació de qualsevol persona interessada.

Dades pràctiques:

Quan: Divendres, 4 de maig de 2018
On: La Cuina de l’Espai Francesca Bonnemaison. Sant Pere Més Baix, 7. Barcelona

Inscripcions:
10 € persones col·legiades i/o amigues del CEESC
15 € persones no col·legiades
Aforament limitat. Fins al 30 d’abril.
El preu inclou l’esmorzar
S’entregarà certificat d’assistència
#11JIES

Programa detallat i formulari d'inscripcions.

Descarrega't el programa en PDF.