El CEESC obre la sisena Convocatòria d’Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació. La quantia total destinada per aquest any és la més alta de totes les edicions amb 4.600,38€.

 

Descarregueu-vos els formularis en català o en castellà. Podeu presentar el vostre projecte fins el diumenge 15 de juliol a les 23:59h. 

Els projectes presentats a aquesta convocatòria hauran d’enquadrar-se en les següents tipologies:

  • Projectes de cooperació internacional que es duguin a terme en països empobrits, o projectes nacionals que es duguin a terme amb col·lectius empobrits i que promoguin la professió d’educador social i/o l’associacionisme professional dels educadors i les educadores socials, o que aquests siguin impulsats per educadors/ores socials en els àmbits propis de l’educació social.
  • Projectes innovadors que fomentin l'ocupació dels educadors i les educadores socials, a través de noves empreses o entitats d’iniciativa social, durant el primer any d’activitat.

Podran concórrer, com a les anteriors convocatòries: persones individuals, col·lectius, empreses d’economia social, fundacions i associacions privades sense afany de lucre amb seu a l’Estat espanyol.

Us recordem que aquesta convocatòria respon al compromís de destinar l’1% dels ingressos ordinaris del pressupost anual del Col·legi a iniciatives socials i de cooperació.

Consulteu les bases de la convocatòria en català i en castellà.