Us presentem el Documental del mes de juny: Petitet, un documental sobre la història d'un percussionista gitano, fill d'un dels palmeros de Peret, que es va entestar a portar la rumba al Gran teatre del Liceu de Barcelona.

Joan Ximénez Petitet, percussionista durant anys de Gato Pérez, va prometre a la seva mare en el seu llit de mort que portaria la rumba a un gran teatre de Barcelona. Complir aquesta promesa requeria reunir, almenys, a una vintena de músics gitanos i aconseguir el miracle que s'entenguessin amb una orquestra simfònica.

El director del documental és Carles Bosch, director de "Bicicleta, cullera, poma", guanyadora d'un Goya, i nominat a l'Oscar el 2003 per "Balseros",

A través del conveni de col·laboració amb el festival Docsbarcelona International Documentary Film Festivalel CEESC regalarem 3 entrades dobles per a l’estrena oficial del Docs Barcelona del Mes a persones col·legiades i amigues del CEESC.


Com aconseguir una d’aquestes 3 entrades dobles?

Les regalarem a través del twitter a les 3 primeres persones col·legiades o amigues del CEESC que ens facin un retwitt a la piulada on informem del documental, responent una d’aquestes preguntes:

  • Qui és el director/a del documental?
  • En quin país s'ha produït?
  • Digues algun dels Festivals on hagi participat.

Estrena: divendres 8 de juny de 2018 a les 20:00h
Lloc: Aribau Club, Gran Via de les Corts Catalanes, 565
Preu real entrada: 6€
Més informació sobre Petitet

Tràiler: