Ja podeu llegir el Full Informatiu 84. Amb aquest número encetem una nova etapa de la revista del CEESC que va néixer l’abril de 1999 com a eina de comunicació directa amb les persones col·legiades.

L’objectiu ha sigut adequar-lo a les inquietuds i propostes de les persones col·legiades. Per això els hi vam proposar respondre a l’enquesta “Quin Full Informatiu vols?”, de la que vam obtenir 144 respostes. 

Potser a simple vista, el que més destaca són els canvis que hem fet en el disseny, però també hem fet canvis en el contingut. La revista inclou ara més experiències, opinions i entrevistes, en resposta a les demandes de l'enquesta. 

Cada número tindrà un tema destacat treballat en profunditat. Els col·lectius professionals del CEESC tindran una secció fixa on parlar del seu àmbit, a través d’articles o d’entrevistes. Es manté el dossier professional, on hi haurà lloc per a una experiència en cada número. 

La columna d’opinió "L’educadora social misteriosa" ens donarà un contrapunt mordaç a l’actualitat de l’Educació Social, no us la perdeu! I, a més, fem un recull del que ens ha cridat l’atenció a les xarxes socials.

I, com no podia ser d’una altra manera, mantenim l’agenda d’activitats del CEESC, però amb un aire nou, amb la idea que amb un simple cop d’ull pugueu saber què us interessa de tot allò que us proposem. 

En aquest número...

  • Com a tema destacat, parlem dels camins professionals de l'educació social
  • Hi podreu llegir els àmbits i funcions dels ES a l'escola.
  • Parlem sobre patologia dual.
  • Podreu descobrir la nova columna de 'L'educadora social misteriosa'.
  • Hi trobareu el catàleg de Formació i Càpsules Setembre-Desembre 2018.

I molt més... Esperem que en gaudiu!

Descarregueu-vos el Full informatiu 84

I, si voleu col·laborar en el proper Full, només cal que ens escriviu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.