El dimecres 3 d'octubre durem a terme la Jornada: Mediació i comunitat. Una mirada des de l’acció social, que forma part dels actes d'enguany per celebrar el Dia Internacional de l'Educació Social. 

El Col·lectiu de Mediació del CEESC proposa aquesta jornada per a tots els professionals que treballen diàriament en l’atenció a les persones, especialment a les mediadores i als mediadors, però també a ciutadans que vulguin conèixer els beneficis de la mediació com a tècnica per resoldre i gestionar conflictes.

La jornada proposa un debat i un intercanvi d’experiències sobre la diversitat de conflictes que viu un veí o veïna de qualsevol barri, a nivell familiar, laboral i social i com som capaços de gestionar-los amb les fórmules de resolució alternativa de conflictes, especialment amb la mediació.

Comptarem amb la intervenció en directe d'Alejandro Nató, coordinador de l'Oficina de Gestión de Conflictos de la Defensoría del Pueblo de la Nación Argentina, que ens aportarà, a través de la seva extensa trajectòria, apunts i experiència en els conflictes entorn escenaris socials urbans.

Aquesta jornada, coorganitzada entre el Centre Cultural La Farinera del Clot i el CEESC, està reconeguda per la Generalitat de Catalunya com a formació continuada per a mediadors i mediadores.

 

Dades pràctiques:

Quan:Dimecres, 3 d’octubre de 15.45 a 20.30h. 
On: Centre Cultural La Farinera del Clot (Barcelona).


Inscripcions:
5 € Col·legiats i amics del CEESC, membres de la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa
10 € persones no col·legiades
Aforament limitat. 
El preu inclou la pausa cafè i un espai final amb “barril” de cortesia.

#DiaES

Programa detallat i formulari d'inscripcions.