El CEESC amplia la seva aliança amb Fiare, una entitat que s'alinea amb l'economia ètica. Perquè des del Col·legi tenim la convicció que unes altres relacions amb l'economia són possibles. 

Fiare Banca Ètica és un banc en mans de la ciutadania organitzada, constituït en forma de societat cooperativa per accions, que actualment opera al territori italià i espanyol. El seu objectiu és fomentar la cooperació i la solidaritat. Fiare opera per a empreses socials, organitzacions i particulars amb una política de crèdit responsable que garanteix la coherència amb un codi ètic propi que, en resum, tracta d'incorporar l’ètica al llarg de tot el procés de finançament; captar l’estalvi de la ciutadania i canalitzar-lo cap al finançament d’entitats i d’empreses que apliquen criteris ètics, socials i ambientals. Us recomanem fer un repàs al seu web on trobareu el seu recorregut històric, els serveis, les seves polítiques i dades.

Amb Fiare ja són 13 els proveïdors ètics del CEESC, que treballen en diversos sectors, des de les assegurances a la restauració, passant per la reprografia, missatgeria o l'assessorament jurídic. Aquí podreu veure la llista completa dels nostres proveïdors ètics.

Us recordem també que des del CEESC i en paral·lel, es posa a l'abast diversos serveis i projectes per organitzacions vinculades a l'economia social i solidària. Us les recordem:

  • Cruïlles - Espai de coworking del CEESC. El CEESC, a través d'aquest programa, ofereix espais a Barcelona i Girona, suport, acompanyament i difusió a persones actives o emprenedores i organitzacions que comencen o que tenen cert recorregut, però poques possibilitats econòmiques o humanes, per tal que puguin desenvolupar la seva tasca diària i enfortir-se, amb l’objectiu de consolidar-se i aconseguir autonomia.
  • NIU, incubadora de projectes. Per a totes aquelles persones col·legiades o amigues del CEESC amb inquietud de tirar endavant una iniciativa o projecte social. 
  • Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació. Convocatòria que respon al compromís de destinar l’1% dels ingressos ordinaris del pressupost anual a iniciatives socials i de cooperació.