La majoria d’emprenedors, emprenedores o activistes parteixen amb pocs recursos econòmics que els impedeix tenir les condicions mínimes d’infraestructura per començar a experimentar i a engegar accions i/o projectes. El CEESC disposem de les condicions per oferir una estabilitat en els primers anys de vida de la vostra iniciativa, que permet, a les persones que l’engegueu, centrar-vos en els objectius i no tan en les dificultats d’espai i serveis.

El Col·legi, a traves de Cruïlles i a les seves seus de Barcelona i Girona, acull i estableix un acord per donar-vos un espai físic on treballar, suport i difusió de les vostres activitats i projectes, amb la possibilitat de col·laborar amb l’organització de l’Educació Social a Catalunya, amb totes i tots els vincles i contactes que aquesta té i manté arreu del país i de més enllà.

El programa Cruïlles pot ser una bona eina per facilitar-vos la construcció del vostre espai i iniciativa per tal que pugueu desenvolupar la vostra tasca diària i enfortir-vos, amb l’objectiu de consolidar-se i aconseguir autonomia.

Podeu participar-hi activistes socioculturals i socioeducatius, i agents socials, educatius o culturals productors de projectes innovadors.

La convocatòria per presentar la sol·licitud per accedir al programa Cruïlles 2019/21 comença el 15 d’octubre i acaba el 2 de desembre de 2018.

 

Ubicacions i places:

  • Barcelona: C/Aragó, 141-143, 4a planta (Esquerra de l’eixample, al centre de la ciutat).
    • 2 places per equips de tres persones, 3 places per equips de dos persones o 6 places individuals.
  • Girona: C/Iberia, 4 (al costat de l’estació de tren, a 5 minuts del centre de la ciutat)
    • 1 plaça per equip de 3 persones, 2 places per equips de dos persones o 4 places individuals.

 

Més informació sobre el programa, què ofereix i full de sol·licitud.