Ens adherim al manifest unitari que commemora el 25 de noviembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

L’ha redactat la periodista Ariadna Oltra i se centra per segon any consecutiu en la visibilització, sensibilització i lluita contra les violències sexuals.  Reclama més prevenció, perquè la violència no sigui una opció vàlida en les relacions de parella; més recursos, més recursos i més recolzament per a que totes les dones en situació de violència masclista puguin trencar el silenci i en sortir-se’n; més professionals especialitzats en l’atenció a filles i fills perquè el futur de casa nostra sigui un país lliure de violència masclista. ”Perquè tenim el dret de ser nenes i dones lliures".

El contingut d’aquest Manifest està consensuat per la Generalitat de Catalunya, les diputacions i les entitats municipalistes. 

A més, al web de l’Institut Català de la Dona, trobareu els materials de la campanya institucional de sensibilització d’aquest any #LliuresISensePor, amb el lema “Les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals".

A més a més: